Izbornik jezika

Bosanski | English

Usluge

Slika
Modernizacija

Zastarjela tehnička rješenja prisutna su na mnogim dizalicama koji su još u upotrebi. Popravci takvih strojeva često su skupi, a ponekad i nemogući uslijed nepostojanja originalnih rezervnih dijelova.

Ponekad ćete poželjeti poboljšati tehničke karakteristike postojeće dizalice kao npr. postizanje veće brzine dizanja ili povećanje nosivosti.

U takvim slučajevima firma FINING D.O.O. će vam predložiti primjenu novih tehničkih rješenja te rekonstruirati i/ili modernizirati vašu dizalicu tako da ćete je zadovoljno upotrebljavati još dugi niz godina a što je posebno važno u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji u kojoj se privreda nalazi.

Remont

Izvodimo ih na osnovi većih nedostataka prilikom detaljnjih pregleda dizalica, zbog novonastalih tehnoloških zahtjeva ili zbog zastarjele i dotrajale opreme koja ne može osigurati zahtjeve sigurnosti i zdravlja prilikom rada sa dizalicom.

Obično su to starije dizalice ili dizalice sa velikom radnom intermitencijom.

U tim prilikama predlažemo ekonomsko optimalne ( još isplative ) zahvate kao što su npr. ugradnja nove elektroopreme ( ormarići, kablovi, krajnji iskljućivaći…sa frekvencijskim regulacijama pojedinih pogona ), ugradnja radio komandi, zamjena starih elektromotornih pogona vožnje kolica i dizalice sa novima, zamjena vitla ( stara su obično tako dotrajala i nesigurna, da je optimalnije - jeftinije ugraditi novo vitlo ), zamjena starih kliznih vodova sa novim itd.

Projektovanje

Svi naši proizvodi posjeduju projekat i dokumentaciju urađenu prema važećim evropskim normama i standardima.

Servis

Obuhvaća hitno otklanjanje kvarova na dizalicama ili opremi, koji nastaju u toku proizvodnih procesa i moraju biti otklonjeni u najkraćem mogućem roku.

Ugovorni godišnji servisi

Redoviti ugovorni godišnji ( ili intervalni ) servisi: izvodimo ih na osnovi redovitih godišnjih ( ili pregleda u nekom drugom intervalu – ovisno o potrebama i intenzitetu rada sa dizalicom ) pregleda. Taj servis obično obuhvaća zamjenu potrošnih dijelova ( npr. kočione obloge, tastature, čelična užad… ).

Montaža


Demontaža
0 0